Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Eastbourne: Tricolorele pierd finala de dubluSimion Sebastian Tataru / SportPictures.eu
30 Iun 2018

WTA Eastbourne: Tricolorele pierd finala de dublu

Mihaela Buzărnescu și Irina Begu au fost învinse în finala probei de dublu de la Nature Valley International, turneu WTA Premier cu premii de 852.564 USD de către perechea formată din canadianca Gabriela Dabrowski și chinezoaica Yifan Xu.

Partida a durat o oră și 20 de minute și s-a încheiat cu scorul de 6-3, 7-5 în favoarea adversarelor perechii românești, aflată astăzi într-o zi mai puțin fastă. Irina Begu nu a fost în cea mai bună formă și pe fondul unei suite de greșeli ale sale adversarele au reușit să se distanțeze decisiv în primul set la 5-1 după ce fetele noastre au luat primul ghem al meciului. În partea a doua a jocului a fost rândul Mihaelei să comită greșeli și de la 4-2 pentru fetele noastre, iar Dabrowski și Xu au revenit și au închis partida.

Un cec comun în valoare de 26.435 USD şi 305 puncte de clasament este premiul obținut de Irina și Mihaela care vor evolua împreună și la Wimbledon, acolo unde sunt cotate ca favorite numărul 15.

Alte știri din Tenis de câmp