Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Eastbourne: Ploaia dă din nou programul peste capAbaca / Hepta / SportPictures.eu
28 Iun 2017

WTA Eastbourne: Ploaia dă din nou programul peste cap

După ce marți a jucat numai trei ghemuri contra chinezoaicei Ying-Ying Duan, locul 64 WTA, Simona Halep a trebuit să se întrebuințeze serios în continuarea de astăzi a partidei.

Pornit de la scorul de 2-1 în favoarea asiaticei, jocul a curs în favoarea outsider-ei care a făcut break-ul decisiv în ghemul 6, apoi a revenit de la 0-40 pentru a închide primul set cu 6-3 după cinci puncte consecutive. Simona a fost mai pragmatică în actul secund pe care l-a câștigat odată cu singurul break, pentru ca în decisiv balanța să se încline decisiv în favoarea ei după o serie de trei break-uri consecutive din care constănțeanca a câștigat două, cel de-al doilea fiind obținut la capătul unui ghem-maraton de 22 de puncte. În cele din urmă Simona s-a impus după aproximativ o oră și 45 de minute cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2, iar decalajul din programul competiției a impus ca jucătoarea tricoloră să joace meciul din turul 3 în această după-amiază.

După pauza regulamentară, Simona a intrat pe terenul numărul 4 și a început disputa din optimile de finală cu bulgăroaica Tsvetana Pironkova. Aparent la dispoziția ei, primul set a fost pierdut în tiebreak de constănțeancă după ce avea 5-4 și 40-0 pe serviciul ei. Tensiunea ce a pus stăpânire pe jocul ei s-a concretizat cu un start defavorabil în setul secund, în care constănțeanca părea că se grăbește să termine partida, însă ploaia a intervenit și a oprit-o să își facă mai mult rău la scorul de 2-1 și 40-30 pentru bulgăroaică.

Partida se va relua joi și sperăm că Simona va reveni în teren cu o altă abordare, una care să îi permită să continue cursa cap la cap cu Angelique Kerber pentru primul loc în ierarhia mondială.

Alte știri din Tenis de câmp