Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Eastbourne: Halep pierde în sferturiMustafa Yalcin / Anadolu Agency / Hepta / Sport Pictures
27 Iun 2019

WTA Eastbourne: Halep pierde în sferturi

Punct final pentru Simona Halep în evoluția pe tabloul de simplu de la Nature Valley International, turneu de categoria WTA Premier cu premii totale în valoare de 998.712 USD. În confruntarea din sferturile de finală contra favoritei numărul 4, jucătoarea germană Angelique Kerber, locul 5 WTA, constănțeanca a cedat în minim de seturi după ce și ieri a avut o sincopă în partida cu slovena Polona Hercog, locul 60 WTA, jucătoare venită din calificări.

În jocul de astăzi Simona s-a văzut condusă în primul set cu 4-1 cu două break-uri în care nu a obținut decât un punct, dar a stopat elanul adversarei cu un rebreak. Nereușindu-l și pe al doilea, s-a văzut condusă la seturi după 35 de minute, apoi scenariul s-a repetat în actul secund când Kerber s-a distanțat la 3-0 cu dublu break, iar compatrioata noastră a luptat din greu pentru un rebreak ce a menținut vie flacăra speranței. Din păcate, Kerber a avut un serviciu perfect, cu un singur punct cedat în două ghemuri în care a avut lansarea, apoi a închis partida cu un nou break câștigat la 15.

Așadar, după 4-6, 3-6 cu Angelique Kerber, Simona primește 100 de puncte de clasament și un cec în valoare de 23.455 USD, urmând să se concentreze pe proba de dublu.

Alte știri din Tenis de câmp