Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Eastbourne: Dulgheru intră pe tabloul principalAFP / Mediafax Foto
21 Iun 2015

WTA Eastbourne: Dulgheru intră pe tabloul principal

Succes parțial al jucătoarelor românce în calificările turneului WTA Aegon International Eastbourne cu premii în valoare de 665.900 USD.

Prima a jucat Alexandra Dulgheru, care a învins-o în 80 de minute pe japoneza Kurumi Nara, locul 58 WTA, cu scorul de 7-5, 6-2. Condusă cu 3-0 și 5-3, Alexandra a reușit să întoarcă soarta primului set după o serie de patru ghemuri câștigate consecutiv, iar în setul secund s-a instalat la cârmă și după ce s-a detașat la 3-1 a încheiat partida cu o altă serie de trei ghemuri cu un break.

Monica Niculescu a avut parte de un meci în două părți diferite ca și scenariu în întâlnirea cu americanca Christina McHale, locul 69 WTA. După un prim set în care a controlat cursul jocului și a pierdut un singur ghem pe serviciul adversarei, însă în care a avut nu mai puțin de 5 mingi de break, Monica a avut parte de un set secund mult mai complicat. Adaptată mai bine la condițiile de vânt puternic și în rafale, McHale a contracarat slice-urile Monicăi și a pasat-o pe ieșirile la fileu pentru a câștiga cu 7-5 și pentru a împinge meciul în decisiv. Compatrioata noastră a persistat în greșelile făcute și în setul al treilea, cu un joc ofensiv neîndeajuns de bine fundamentat, iar după două ore de joc s-a văzut învinsă cu scorul 1-6, 7-5, 6-0.

Astfel, pe tabloul principal Alexandra Dulgheru i se va alătura Irinei Begu, care va juca în primul tur contra cehoaicei Barbora Strycova, locul 28 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp