Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Eastbourne: Ambele românce ies din primul turAFP / Mediafax Foto
22 Iun 2015

WTA Eastbourne: Ambele românce ies din primul tur

Parcurs scurt pentru Alexandra Dulgheru și Irina Begu la Aegon International Eastbourne, turneu dotat cu premii în valoare de 665.900 USD. Alexandra a suferit o înfrângere mai puțin drastică decât o arată scorul – 6-1, 6-1 – în partida disputată cu americanca Irina Falconi, locul 73 WTA. Ambele jucătoare au venit din calificări și au jucat de la egal la egal majoritatea ghemurilor din meci, dar balanța a înclinat cu precădere pentru americancă.

Într-o altă partidă a primului tur, Irina Begu a disputat un meci care a durat tot 75 de minute ca și cel al Alexandrei, însă scorul a fost mult mai strâns. Cehoaica Barbora Strycova, locul 28 WTA, s-a impus cu 6-4, 6-2 și a pus capăt participării jucătoarelor românce la Eastbourne.

Ambele primesc câte un punct de clasament și un cec de 3.000 USD, având mai mult timp la dispoziție pentru a face ajustările necesare pentru Wimbledon.

Alte știri din Tenis de câmp