Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Dubai: Ultimele românce rămase în concurs părăsesc competițiaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Feb 2017

WTA Dubai: Ultimele românce rămase în concurs părăsesc competiția

Ambele românce rămase în cursă în proba de dublu a Dubai Duty Free Tennis Championships, turneu de categoria Premier cu premii de 2.365.250 USD, au fost eliminate astăzi în optimile de finală ale competiției.

Irina Begu împreună cu rusoaica Daria Kasatkina a pierdut în fața perechii formate din taiwaneza Hao-Ching Chan și kazaha Yaroslava Shvedova, cotate cu a cincea șansă la câștigarea trofeului. După un joc ce a durat 66 de minute, Chan și Shvedova s-au impus cu scorul de 6-3, 6-3, punând astfel capăt aventurii Irinei în Golf.

La puțin timp după terminarea partidei Irinei a intrat în scenă și Raluca Olaru alături de ucraineanca Olga Savchuk. Cele două au cedat cu un scor similar, 6-4, 6-3, în disputa cu favoritele numărul 7, perechea Abigail Spears (SUA) / Katarina Srebotnik (Slovenia).

Pentru accederea în turul secund al competiției, Irina și Raluca primesc câte 105 puncte de clasament și vor împărți cu partenerele lor câte un cec în valoare de 8.900 USD.

Alte știri din Tenis de câmp