Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Dubai: Succes și pentru OlaruRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Feb 2017

WTA Dubai: Succes și pentru Olaru

După ce ieri Irina Begu trecuse de primul tur al probei de dublu a Dubai Duty Free Tennis Championships, turneu de categoria Premier cu premii de 2.365.250 USD, astăzi a fost rândul celeilalte românce prezente pe tablou să obțină calificarea în optimile de finală ale competiției.

Raluca Olaru împreună cu ucraineanca Olga Savchuk au avut o misiune complicată în partida din primul tur contra perechii Nao Hibino (Japonia) / Alicja Rosolska (Polonia), pe care au câștigat-o în supertiebreak.

De aproximativ două ore au avut nevoie Raluca și Olga pentru a se impune cu 4-6, 7-6 (4), 10-4, cele două trăind periculos pe finalul setului secund când adversarele lor conduceau cu 6-5 și la 30-30 erau la două puncte de câștigarea partidei. Pierderea setului secund a tras în jos moralul dublului polono-nipon, care nu s-a regăsit în supertiebreak și au revenit în joc abia după ce era condus cu 7-0, prea târziu pentru a salva soarta meciului.

Astfel, Raluca și Olga obțin biletele pentru optimi, acolo unde le vor întâlni pe câștigătoarele partidei ce le opune pe surorile ucrainence Lyudmyla și Nadiia Kichenok perechii Abigail Spears (SUA) / Katarina Srebotnik (Slovenia).

Alte știri din Tenis de câmp