Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Dubai: Niculescu se oprește și la dubluBogdan Iordache / Mediafax Foto
19 Feb 2015

WTA Dubai: Niculescu se oprește și la dublu

După ce anul trecut la Doha a părăsit competiția de dublu în faza sferturilor de finală, Monica Niculescu a atins aceeași performanță în proba de dublu a Dubai Duty Free Tennis Championships. Împreună cu rusoaica Alexandra Panova, Monica a jucat astăzi împotriva perechii cap de serie numărul 8, formată din Timea Babos (Ungaria) și Kristina Mladenovic (Franța), și a părăsit învinsă terenul de joc. După o oră și jumătate de joc, dublul româno-rus a cedat în două seturistrânse, cu scorul 7-6 (6), 6-4.

Momentul psihologic al meciului a fost în tiebreak-ul primului set, când, la scorul de 6-5 în favoarea lor, Monica și Alexandra au pierdut ambele puncte jucate pe serviciul Monicăi. După un break în ghemul 3 al actului secund, cele două nu au rezistat presiunii perechii Babos-Mladenovic și au cedat rebreak-ul, pentru ca apoi să trebuiască să vină din urmă pe parcursul întregului set. Surprinzător, după ce au ținut cu brio ritmul, Monica și Alexandra au cedat la 0 ghemul 10 pe propriul serviciu.

Pentru performanța înregistrată, Monica și Alexandra au primit câte 190 de puncte de clasament și vor împărți un cec de 16.420 USD.

Alte știri din Tenis de câmp