Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Dubai: Niculescu pierde în primul turAFP / Mediafax Foto
15 Feb 2015

WTA Dubai: Niculescu pierde în primul tur

Misiune dificilă pentru Monica Niculescu în primul tur al Dubai Duty Free Tennis Championships, turneu de categoria Premier dotat cu premii totale de 2.513.000 USD. Sabine Lisicki, ocupanta locului 28 al ierarhiei de simplu WTA, a fost o adversară prea puternică pentru Monica, care a părăsit turneul de la Antwerp abandonând la dublu din cauza unei accidentări la coapsa dreaptă.

Germanca a învins în două seturi – 6-3, 6-4 – după 100 de minute de joc și o va întâlni în turul secund pe sârboaica Ana Ivanovici. Monica, locul 57 WTA, va coborâ începând de mâine 4 poziții în clasament după ce la Dubai a obținut un singur punct de clasament și un cec de 7.474 USD.

Ea va continua să joace în turneul din deșert pe tabloul de dublu, acolo unde alături de Anastasia Panova va întâlni în primul tur perechea Michaella Krajicek (Olanda) / Barbora Zahlavova Strycova (Cehia).

Alte știri din Tenis de câmp