Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Dubai: Halep și Olaru se opresc în sferturiRecep Sakar / Anadolu Agency /ABACAPRESS /SportPictures.eu
21 Feb 2019

WTA Dubai: Halep și Olaru se opresc în sferturi

Punct final pentru Simona Halep la Doha. Oboseala acumulată în ultimele două săptămâni și-a spus cuvântul în sfertul de finală al Dubai Duty Free Tennis Championships, turneu de categoria WTA Premier 5 cu premii în valoare de 2.828.000 USD, pe care constănțeanca l-a jucat împotriva Belindei Bencic, locul 45 WTA.

Cu 6 ani mai tânără, elvețianca a trecut peste oboseala acumulată în urmă cu mai puțin de 24 de ore în partida pe care a câștigat-o în fața jucătoarei din Belarus Aryna Sabalenka, locul 9 WTA și cap de serie numărul 8 al tabloului, după ce a salvat șase mingi de meci și a arătat mai proaspătă decât Simona la intrarea în setul decisiv. Până atunci, compatrioata noastră câștigase primul set și conducea cu 4-3 în cel de-al doilea, dar a cedat o serie de 6 ghemuri ce a plasat-o pe Bencic în postura de a servi pentru 4-0, însă Simona a reușit rebreak-ul și un hold a adus-o la un ghem în urmă pe tabelă, dar cu urme vizibile de uzură fizică. Elvețianca a folosit rezerva suplimentară de energie și a închis partida după două ore și 18 minute cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, iar Simona încheie parcursul la Dubai cu 190 de puncte de clasament și un cec în valoare de 59.960 USD.

În proba de dublu, Raluca Olaru împreună cu colega ei, croata Darija Jurak, au ratat calificarea în semifinale după ce în această seară au pierdut cu 4-6, 5-7 partida din sferturi în care le-au avut ca adversare pe favoritele numărul 9 ale tabloului, taiwanezele Hao-Ching Chan și Latisha Chan. Parcursul Ralucăi și al Darijei este recompensat cu câte 190 de puncte de clasament și cecul comun în valoare de 18.765 USD.

Alte știri din Tenis de câmp