Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Dubai: Begu, victorioasă numai la dubluRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Feb 2017

WTA Dubai: Begu, victorioasă numai la dublu

În Golf, la Dubai Duty Free Tennis Championships, turneu de categoria Premier cu premii de 2.365.250 USD, Irina Begu a pierdut în proba de simplu contra letonei Anastasija Sevastova, locul 35 WTA, cea pe care Simona Halep o învingea în finala de la București de anul trecut cu 6-0, 6-0. Astăzi letona a fost cea care s-a impus în fața jucătoarei de pe locul 28 WTA, scorul după 80 de minute de joc fiind 6-1, 7-5.

Irina a contat prea puțin în primul set, iar în cel de-al doilea a clacat în trei momente esențiale: nu a putut să își apere break-ul făcut în ghemul 6 cedându-și serviciul la 0, apoi nu a convertit patru șanse de a se reinstala la conducere cu 5-3, pentru ca la 5-5 să își piardă din nou serviciul.Bucureșteanca înregistrează a șasea înfrângere din 7 partide disputate în turneele din 2017 și părăsește proba de simplu cu un punct de clasament și 7.335 USD.

Ea va continua la dublu, calificându-se în turul secund după ce a învins împreună cu rusoaica Daria Kasatkina perechea ucraineană Kateryna Bondarenko / Elina Svitolina cu scorul de 5-7, 7-6 (3), 10-6. În aceeași competiție este prezentă și Raluca Olaru alături de ucraineanca Olga Savchuk, cele două urmând să dispute mâine partida din primul tur contra perechii Nao Hibino (Japonia) / Alicja Rosolska (Polonia).

În calificările probei de simplu a aceluiași turneu Patricia Țig a fost eliminată ieri în turul secund. După ce beneficiase de abandonul japonezei Ayumi Morita, locul 829 WTA, la scorul de 3-0 în primul set al partidei din primul tur, în partida decisivă pentru intrarea pe tabloul principal gălățeanca clasată pe locul 111 WTA a pierdut greu, scor 7-6 (3), 3-6, 4-6, în fața belgiencei Elise Mertens, locul 81 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp