Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Doha: Stop în optimiAFP / Mediafax Foto
24 Feb 2016

WTA Doha: Stop în optimi

Monica Niculescu a pus punct parcursului său în proba de simplu a turneului Qatar Total Open. Poloneza Agnieszka Radwanska, locul 3 WTA, a fost o nucă prea tare pentru compatrioata noastră și s-a impus în minim de seturi după un meci de o oră și 45 de minute.

După ce în startul partidei i-a luat primele trei ghemuri de serviciu adversarei sale și s-a detașat la 4-1, Monica a căzut și s-a văzut condusă cu 5-4. Ea a egalat din situația de a servi pentru a rămâne în set, însă Radwanska s-a impus în cele din urmă în set cu un break în ghemul 12.

Slătineanca nu a cedat în setul secund, însă nu a convertit niciuna dintre cele 6 mingi de break de care a beneficiat, în schimb Radwanska a luat două break-uri din trei șanse și a închis partida cu un scor mai aspru decât jocul din teren.

Radwanska a câștigat cu 7-5, 6-1 și Monica a ieșit din competiție un cec de 29.580 USD și cu 105 puncte ce o duc pe locul 34 WTA, apropiindu-se de cea mai bună performanță a carierei, locul 28 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp