Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Doha: Parcurs scurt pentru Cîrstea și ȚigRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Feb 2020

WTA Doha: Parcurs scurt pentru Cîrstea și Țig

Ambele jucătoare românce care s-au prezentat la startul Qatar Total Open, turneu de categoria Premier 5 cu premii în valoare de 2.939.695 USD, au părăsit competiția în primul tur.

În proba de simplu, Sorana Cîrstea a cedat în set decisiv în fața Elenei Rybakina, jucătoare din Kazahstan clasată pe locul 17 WTA și cap de serie numărul 14, scorul după o oră și 43 de minute fiind 3-6, 6-3, 6-1 în favoarea celei care în urmă cu două zile pierdea finala la Dubai în fața Simonei Halep. Târgovișteanca clasată pe locul 72 WTA a beneficiat de un wild card din partea organizatorilor și a primit un punct de clasament și un cec în valoare de 9.100 USD.

Patricia Țig a evoluat pe tabloul de dublu alături de poloneza Magda Linette, însă a cedat cu 3-6, 2-6 în jocul contra chinezoaicelor Xinyun Han și Shuai Peng. Participarea în concurs a fost recompensată cu un cec comun de 5.500 USD și câte un punct de clasament.

Alte știri din Tenis de câmp