Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Doha: Niculescu, o nouă victorie importantăMircea Rosca / SportPictures.eu
23 Feb 2016

WTA Doha: Niculescu, o nouă victorie importantă

Monica Niculescu face victimă după victimă la Qatar Total Open! Astăzi slătineanca a dat încă o probă de ambiție și a învins-o în set decisiv pe sârboaica Jelena Jankovic (20 WTA) după un meci de aproape două ore și 50 de minute. Scorul indicat de tabela instalată pe terenul 1 al ultramodernului Khalifa International Tennis Complex indica 3-6, 6-4, 7-5 în favoarea jucătoarei noastre, care nu și-a scutit fanii de un nou meci jucat pe muchie de cuțit.

După un prim set în care a reușit să facă o singură dată serviciul din 5 încercări, Monica a fost mult mai agresivă în actul secund, dovadă fiind și ghemul 7 în care s-a agățat cu dinții și a convertit a șasea minge de break pe care și-a procurat-o, acesta fiind avantajul hotărâtor pentru soarta setului.

În decisiv, Monica s-a detașat la 3-0 cu două break-uri, cedând doar un punct. Într-o sarabandă a break-urilor scorul a ajuns la 5-2 pentru Monica, apoi Jankovic a egalat la 5 după ce compatrioata noastră a servit pentru meci, dar ultimele două ghemuri i-au aparținut  tricolorei, care semnează o nouă victorie în acest turneu asupra unei adversare cu clasament superior.

În optimi, Monica o va întâlni pe poloneza Agnieszka Radwanska, locul 3 WTA, în fața căreia are ascendentul ultimei victorii, anul trecut pe iarba de la Nottingham, scorul general al întâlnirilor fiind 1-1.

Alte știri din Tenis de câmp