Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Doha: Dulgheru, ce victorie!AFP / Mediafax Foto
24 Feb 2015

WTA Doha: Dulgheru, ce victorie!

Alexandra ”Piti” Dulgheru a jucat un meci memorabil în primul tur al Qatar Total Open de la Doha, turneu dotat cu premii totale de 731.000 USD. Venită din calificări, Alexandra a întâlnit-o pe franțizoaica Alize Cornet, locul 24 WTA, în fața căreia a câștigat de-a dreptul entuziasmant după un meci intens de două ore și jumătate cu înaltă încărcătură fizică.

6-4, 3-6, 6-1 sunt cifrele seci ale victoriei, însă emoția revenirii în primul set de la 1-4 și un set decisiv în care a înclinat cu inteligență balanța în favoarea sa în pofida crampelor musculare apărute.

A trecut peste zecile de scurte puse de franțuzoaică, a rezistat raliurilor lungi ce au plimbat-o pe toată lățimea terenului și nu numai, s-a bazat pe serviciu pentru a construi punct cu punct. Un meci de mare impact, chiar dacă a fost un joc în primul tur al unui turneu WTA, mai ales pentru calitatea jocului prestat de Alexandra și perspectiva pe care i-a dă această primă victorie a anului pe un tablou principal.

Să sperăm că ea se va putea reface până mâine, când va juca un meci mult mai dificil contra favoritei numărul 2 a turneului, daneza Caroline Wozniaki, cea care este acum clasată pe poziția numărul 5 a ierarhiei WTA.

Alte știri din Tenis de câmp