Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Cluj: Speranța este în Miki BuzărnescuFlaviu Buboi / SportPictures.eu
05 Aug 2021

WTA Cluj: Speranța este în Miki Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu este ultima jucătoare tricoloră rămasă în cursă pentru titlul probei de simplu a Winners Open 2021, turneu WTA250 cu premii totale în valoare de 235.238 USD. Bucureșteanca clasată pe locul 170 WTA a trecut în două seturi de Lara Arruabarrena (Spania, 198 WTA), după o oră și 35 de minute compatrioata noastră impunându-se cu scorul de 6-3, 7-5. Vineri, în sferturile de finală ea o va întâlni pe Kristyna Pliskova, cehoaica clasată pe locul 123 WTA, pe care a învins-o în unica lor întâlnire directă în urmă cu trei ani în faza similară a turneului de la Praga.

Irina Bara (120 WTA) nu a putut dispune de favorita numărul 8, slovaca Kristina Kucova (118 WTA). Trei ore și 4 minute a durat lupta dintre cele două, Kucova adjudecându-și biletul pentru sferturi după succesul cu 2-6, 7-6 (3), 7-6 (5) în condițiile în care Bara a condus cu 4-1 în tiebreak-ul decisivului.

Pe tabloul de dublu Oana Georgeta Simion și Gabriela Talabă au fost eliminate de perechea Anna Bondar (Ungaria)/Ulrikke Eikeri (Norvegia) cu scorul de 6-3, 6-4, în timp ce partida dintre Ana Bogdan și Jaqueline Cristian și dublul Alexandra Panova (Rusia)/Julia Wachaczyk (Germania) a fost întreruptă și va fi reluată vineri.

Alte știri din Tenis de câmp