Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Cluj: Finală fără românceFlaviu Buboi / SportPictures.eu
07 Aug 2021

WTA Cluj: Finală fără românce

Winners Open 2021, turneu WTA250 cu premii totale în valoare de 235.238 USD, s-a încheiat în faza semifinalelor pentru Mihaela Buzărnescu.

Compatrioata noastră clasată pe locul 170 WTA a avut minge de set în primul act al partidei în care a întâlnit-o pe jucătoarea egipteană Mayar Sherif (119 WTA), revelația acestui turneu. După ce a servit pentru a rămâne în set la 6-5 pentru Miki, Sherif a revenit de la 30-40 și apoi a fost devastatoare în tiebreak. Buzărnescu a dovedit caracter și ambiție în partea secundă a meciului când a revenit de la 0-4 egalând și apoi având 40-40 pe serviciul egiptencei, dar adversara sa a reușit apoi 6 puncte consecutive. După o oră și 58 de minute de joc, Sherif s-a impus cu scorul de 7-6 (1), 6-4 și se califică în prima sa finală de turneu WTA și prima finală în care evoluează o jucătoare egipteană.

Ea o va întâlni duminică pe Andrea Petkovic, jucătoarea germană clasată pe locul 91 WTA. Miki a fost aproape de a patra sa finală de turneu WTA la trei ani distanță de unicul său trofeu obținut la San Jose, însă trebuie să vadă jumătatea plină a paharului, și anume saltul de 18 locuri în ierarhie ce va fi consemnat de luni.

Alte știri din Tenis de câmp