Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Cincinnati: Niculescu ratează trofeulCosmin Iftode / SportPictures.eu
20 Aug 2017

WTA Cincinnati: Niculescu ratează trofeul

Monica Niculescu a jucat noaptea trecută a 24-a sa finală de dublu, însă nu a reușit să își treacă în cont al nouălea titlu al carierei. Împreună cu partenera sa, taiwaneza Su-Wei Hsieh, slătineanca a fost învinsă în ultimul act al probei de dublu din cadrul Western & Southern Open de perechea cap de serie numărul 2 formată din elvețianca Martina Hingis și taiwaneza Yung-Jan Chan.

Meciul a fost unul strâns, iar Monica și partenera sa au avut șansa lor de a câștiga trofeul, însă maturitatea și experiența adversarelor și-au spus cuvântul într-un supertiebreak tensionat. Perechea româno-taiwaneză a avut 4-0, dar s-a văzut condusă cu 9-5 și nu a mai putut salva decât două mingi de meci, astfel încât scorul final al partidei disputate pe terenul central al complexului Lindner Family Tennis Center a fost 4-6, 6-4, 10-7 în favoarea dublului Hingis/Chan, stabilit după aproape o oră și jumătate de joc.

Cele 585 puncte de clasament obținute o urcă pe Monica pe locul 17 în clasamentul probei de dublu, ea fiind recompensată și cu un cec de 75.575 USD pe care îl va împărți cu partenera sa.

Alte știri din Tenis de câmp