Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Cincinnati: Halep ratează sferturile de finalăMustafa Yalcin / Anadolu Agency / Hepta / Sport Pictures
16 Aug 2019

WTA Cincinnati: Halep ratează sferturile de finală

În optimile de finală ale probei de simplu a Western & Southern Open, turneu de categoria Premier 5 cu premii totale în valoare de 2.944.486 USD, Simona Halep a fost învinsă de americanca Madison Keys, locul 18 WTA, după un nou joc în care a fost condusă la seturi.

De această dată revenirea sa a fost fără succes, chiar dacă în decisiv a anulat o șansă de meci a adversarei sale la scorul de 5-4 pentru aceasta, constănțeanca cedând break-ul decisiv după ce a condus cu 40-0 și apoi a avut avantaj la 6-5 în favoarea americancei.

După un joc ce a durat exact cât cel din turul anterior în care a înfruntat-o pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, două ore și 2 minute, Simona a fost învinsă cu scorul de 6-1, 3-6, 7-5.

Cu doar 105 puncte de clasament, ea își va păstra totuși poziția a 4-a în ierarhia mondială ținând cont de rezultatele celorlalte competitoare. După alte câteva zile în care se va antrena în continuare la Cincinnati și se va recupera după oboseala acumulată în acest start de sezon pe hard-ul american, Simona se va îndrepta spre New York pentru a participa la US Open, ultimul turneu de mare șlem al anului.

Alte știri din Tenis de câmp