Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Cincinnati: Fără resurse în setul decisivMustafa Yalcin / Anadolu Agency / Hepta / Sport Pictures
19 Aug 2018

WTA Cincinnati: Fără resurse în setul decisiv

Suita de 9 meciuri fără înfrângere a Simonei Halep a fost sistată de olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, în finala Western & Southern Open.

Un prim set în care a fost net superioară lăsa impresia că finala îi este la îndemână liderului mondial, însă reducerea turației în startul celui de-al doilea i-a permis jucătoarei batave să se distanțeze la 4-1 cu un break. Revenind și egalând la 4, Simona este nevoită să servească pentru a rămâne în set și a salvat o minge de set pentru a egala în cele din urmă la 5. Două ghemuri albe de serviciu au dus setul în tiebreak, unul în care de la 2-0 constănțeanca a fost condusă cu 5-3, a avut minge de meci la 6-5, dar a pierdut cu 8-6. Cu aplombul jucătorului care vine din urmă pe tabelă, Bertens a fost din ce în ce mai exactă în setul decisiv concomitent cu o scădere de ritm a Simonei, evidentă și din cauza limbajului corporal afișat.

După două ore și 9 minute Bertens s-a opus cu 2-6, 7-6 (6), 6-2 și Simona pierde din nou, a doua oară consecutiv finala turneului de categoria Premier 5 cu premii în valoare de 2.874.299 USD. 585 de puncte și 262.364 USD reprezintă câștigul compatrioatei noastre la acest turneu, după două zile de pauză ea urmând să ia startul la New Haven în turul secund al turneului Connecticut Open.

Alte știri din Tenis de câmp