Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Cincinnati: Două românce în finala calificărilorSabin Malisevschi / SportPictures.eu
12 Aug 2018

WTA Cincinnati: Două românce în finala calificărilor

Western & Southern Open, turneu de categoria Premier 5 cu premii în valoare de 2.874.299 USD, are în plină derulare faza calificărilor. Pentru cele 12 bilete ce asigură intrarea pe tabloul principal de 56 de jucătoare s-au aliniat la start trei jucătoare tricolore.

Sorții nu au fost mărinimoși și au hotărât ca Monica Niculescu și Ana Bogdan să se lupte între ele în primul tur, jucătoarea din Sinaia reușind să se impună cu 6-2, 7-6 (8). În finala calificărilor Ana, locul 82 WTA, va juca cu croata Donna Vekic, locul 37 WTA, tot în această fază a competiției fiind calificată și Sorana Cîrstea. După ce s-a impus în primul tur în fața americancei Vania King, 908 WTA, cu 2-6, 6-2, 6-3, târgovișteanca o va înfrunta pe australianca Ajla Tomljanovic, locul 60 WTA.

Pe tabloul principal Simona Halep va avea bye în primul tur, la fel ca și celelalte jucătoare cap de serie de la 2 la 8, și o poate întâlni în turul secund pe Irina Begu, cea care va avea ca adversară în primul tur o jucătoare venită din calificări.

Alte știri din Tenis de câmp