Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Cincinnati: Crispare nejustificată și înfrângere logicăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Aug 2017

WTA Cincinnati: Crispare nejustificată și înfrângere logică

Finală pierdută și meci de uitat pentru Simona Halep în ultimul act al Western & Southern Open. Crispată și privind mai mult în interior, stăpânită de emoțiile sale, Simona nu și-a putut face jocul în fața spanioloaicei Garbine Muguruza, locul 6 WTA.

În timp ce câștigătoarea Wimbledon-ului a intrat în meci făcându-și jocul de atac cu care a cucerit două titluri de mare șlem, constănțeanca a jucat la siguranță cu lovituri pe centrul terenului ce practic o invitau pe adversara sa să preia inițiativa. Consecința a fost un joc scurt, de numai 56 de minute, adjudecat cu un sec 6-1, 6-0 de jucătoarea iberică, iar poziția de lider mondial rămâne pentru a treia oară un țărm prea îndepărtat pentru fata de la malul mării.

Ea trebuie să se mulțumească cu 585 de puncte care o aduc la 5 puncte în spatele liderului mondial, Karolina Pliskova, și cu un cec în valoare de 260.970 USD.

Alte știri din Tenis de câmp