Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Charleston: Mitu, victorie de neuitatAFP / Mediafax Foto
08 Apr 2015

WTA Charleston: Mitu, victorie de neuitat

Andreea Mitu a obținut astăzi prima victorie în circuitul WTA, moment pe care cu siguranță îl va ține minte și care îi va marca evoluția carierei. Dacă tehnic vorbind prima victorie a survenit ieri după abandonul Varvarei Lepchenko, astăzi Andreea a făcut spectacol în fața unei jucătoare care a pedepsit-o pe Alexandra Dulgheru în primul tur. Croata Ajla Tomljanovic, locul 60 WTA, a avut un joc de retur foarte bun în primul tur și i-a luat 8 break-uri Alexandrei pe parcursul unui meci de trei seturi.

Astăzi, croata nu a putut face niciun break în fața Andreei Mitu, care a câștigat în seturi identice 6-2, 6-2 după 70 de minute de joc. În optimi, Andreea va juca împotriva învingătoarei din meciul ce o va opune pe americanca Madison Keys, locul 20 WTA și cap de serie 7 al turneului, și pe ucraineanca Kateryna Bondarenko, locul 166 WTA, admisă pe tablou în baza unui wild-card.

Alte știri din Tenis de câmp