Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Charleston: Eliminare în sferturiBogdan Iordache / Mediafax Foto
08 Apr 2016

WTA Charleston: Eliminare în sferturi

Oboseala acumulată în cele trei meciuri anterioare în care a jucat în medie câte două ore și jumătate s-a acumulat și și-a spus cuvântul în meciul pe care Irina Begu l-a disputat în această seară contra principalei favorite a tabloului de simplu al Volvo Car Open, jucătoarea germană Angelique Kerber, locul 2 WTA.

Etalând calitate în lovituri, dar nevoită de multe ori să lovească din poziții deficitare datorită mobilității reduse, Irina a avut 18 lovituri câștigătoare, dar și 35 de greșeli neforțate, ceea ce a permis adbersarei sale, un ”retriever” autentic, să se impună după o oră și un sfert cu scorul de 6-2, 6-3.

Irina își egalează performanța de anul trecut de pe zgura verde de la Charleston, în 2015 fiind eliminată tot în faza sferturilor de aceeași jucătoare germană, însă după două tiebreak-uri. Ca și la ediția anterioară, compatrioata noastră acumulează 100 de puncte de clasament și primește un cec de 17.280 USD.

Alte știri din Tenis de câmp