Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Charleston: Dulgheru și Olaru, eliminate din primul turSilvia Ilie / Mediafax Foto
06 Apr 2016

WTA Charleston: Dulgheru și Olaru, eliminate din primul tur

Alexandra Dulgheru a cedat în primul tur al probei de simplu a Volvo Car Open, turneu de categoria Premier cu premii de 687.900 USD. Compatrioata noastră clasată pe locul 97 WTA a cedat în două seturi în fața canadiencei Eugenie Bouchard, locul 46 WTA, care și-a luat astfel revanșa pentru usturătoarea înfrângere din urmă cu exact un an din meciul de Fed Cup Canada – România.

Aseară, Bouchard a avut nevoie de o oră și 50 de minute de a trece cu 6-3, 6-4 de Alexandra, care a avut șansa ei, însă nu profitat de ea. Astfel, după ce a ratat trei mingi de break în ghemul 3, Alexandra și-a cedat la zero serviciul în ghemul următor, iar după ce și-a recuperat break-ul în ghemul 7 l-a cedat imediat. Servind pentru primul set, Bouchard și-a văzut anulate două șanse de set, i-a anulat Alexandrei trei mingi de 5-4 și a închis primul act la al șaisprezecelea punct jucat în ghemul 9.

Detașată la 2-0 în setul 2, Alexandra nu a putut să consolideze break-ul și i-a oferit canadiencei șansa de a egala și și-a cedat din nou serviciul, de această dată decisiv, în ghemul 7. După o prestație de la egal la egal cu Bouchard, Alexandra părăsește Charleston cu un punct de clasament și un cec de 2.355 USD.

În proba de dublu, perechea Raluca Olaru / Lara Arruabarrena a cedat în această seară cu scorul 3-6, 2-6 în fața dublului format de americancele Raquel Atawo și Abigail Spears. Raluca și Lara primesc câte un punct de clasament și vor împărți un cec de 3.245 USD.

Alte știri din Tenis de câmp