Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Charleston: Dulgheru, participare scurtăAFP / Mediafax Foto
06 Apr 2015

WTA Charleston: Dulgheru, participare scurtă

La Family Circle Cup, turneu WTA Premier cu premii totale de 731.000 USD ce se desfășoară în această săptămână la Charleston, în Carolina de Sud, SUA, Alexandra Dulgheru a fost învinsă în primul tur al tabloului principal de Ajla Tomljanovic, jucătoare croată clasată pe locul 60 WTA. Alexandra, locul 68 WTA, a luptat 2 ore și jumătate pe parcursul a trei seturi, însă în cele din urmă a trebuit să se recunoască învinsă cu scorul 7-6 (5), 4-6, 6-4.

În primul set, compatrioata noastră a avut o revenire de senzație de la 1-4 la 5-4 și a servit pentru set, dar Tomljanovic a revenit și a condus această primă parte a partidei către tiebreak. Serviciul a fost o corvoadă pentru ambele jucătoare în această prim act, din 12 ghemuri jucate nu mai puțin de 8 fiind câștigate pe retur. Cu 4-2 în tiebreak, Alexandra s-a văzut egalată și condusă cu 6-4, însă nu a reușit să anuleze decât una dintre șansele de set ale adversarei.

Actul secund curge în favoarea Alexandrei, care conduce cu 3-1 și apoi 5-3, cedează un rebreak, dar aduce egalarea la seturi după un nou ghem câștigat pe serviciul adversarei.

Decisivul curge în notă de echilibru până la 3-3, după care o serie de 3 ghemuri consecutive câștigate la retur o pun pe Tomljanovic în postura de a servi pentru meci, iar croata închide partida cu un ghem alb.

Alexandra părăsește turneul de la malul Atlanticului cu un punct de clasament și un cec de 2.280 USD.

Alte știri din Tenis de câmp