Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Charleston: Begu trece în optimiAFP / Mediafax Foto
08 Apr 2015

WTA Charleston: Begu trece în optimi

Randament bun pentru Irina Begu pe tabloul de simplu al Family Circle Cup, turneu WTA Premier cu premii totale de 731.000 USD ce se desfășoară la Charleston, în Carolina de Sud, SUA. Bucureșteanca a muncit două ore și un sfert pentru a trece de Yaroslava Shvedova, jucătoare din Kazahstan clasată pe locul 78 WTA.

După un set câștigat la 0 în numai 19 minute în care adversara a luat numai 6 puncte, Irina a avut parte de un set secund extrem de disputat. Shvedova s-a transformat total, ieșind din tranșee și luptând la baionetă. Ajunsă în tiebreak, Irina a condus cu 3-0 și 4-2, dar jucătoarea din Kazahstan a făcut 5 puncte consecutive și a dus meciul în decisiv.

Shvedova pornește cu două break-uri și se detașează la 3-0, dar Irina anulează avantajul și trece cu serviciu în avantaj la 4-3, apoi 5-4. Toată lupta și efortul depus de Shvedova nu au mai contat în ghemul 10 când a cedat un break alb ce o propulsează pe Irina în turul 3 al turneului.

Cu 6-0, 6-7 (4), 6-4 pe tabelă, Irina se gândește acum la meciul pe care îl va disputa contra favoritei numărul 2 a turneului, rusoaica Ekaterina Makarova, locul 8 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp