Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Budapesta: Perechea Buzărnescu/Stolar câștigă trofeulFlaviu Buboi / SportPictures.eu
17 Iul 2021

WTA Budapesta: Perechea Buzărnescu/Stolar câștigă trofeul

Mihaela Buzărnescu și Fanny Stolar s-au impus astăzi în finala probei de dublu a Hungarian Grand Prix, turneu WTA250 cu premii în valoare de 235.238 USD.

Beneficiind ieri de retragerea adversarelor din semifinale, Irina Bara și italianca Sara Errani, perechea româno-maghiară a avansat fără luptă în finala de astăzi în care au evoluat contra perechii formate din Aliona Bolsova Zadoinov (Spania) și Tamara Korpatsch (Germania). După o oră și 16 minute, Mihaela și Fanny s-au impus în două seturi identice, scor 6-4, 6-4 și au intrat în posesia unui cec comun în valoare de 10.300 USD, fiecare primind câte 280 de puncte de clasament.

Cu acest impuls de moral dat de al treilea titlu WTA al carierei, după cel de simplu de la San Jose și cel de dublu de la Strasbourg la dublu alături de Raluca Olaru, ambele obținute în 2018, Mihaela se îndreaptă către Olimpiada de la Tokyo.

Alte știri din Tenis de câmp