Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Budapesta: Final de parcurs pentru CadanțuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Feb 2017

WTA Budapesta: Final de parcurs pentru Cadanțu

Hungarian Ladies Open este un capitol încheiat pentru jucătoarele românce. Astăzi a fost eliminată și Alexandra Cadanțu din competiția de dublu a turneului dotat cu premii totale de 226.750 USD în care a evoluat alături de jucătoarea germană Nicola Geuer. Perechea româno-germană a pierdut în sferturile de finală în care au întâlnit pe taiwaneza Su-Wei Hsieh și georgiana Oksana Kalashnikova, favoritele numărul 4 ale tabloului impunându-se cu scorul de 6-1, 7-6 (5).

După un prim set în care nu au contat prea mult, câștigând un singur punct în primele trei ghemuri de serviciu ale adversarelor, dar au jucat punct decisiv în ghemul ce le-a adus setul acestora, Alexandra și Nicola au părut fără răspuns în cel de-al doilea act în care după ce au cedat break-ul în ghemul 5, au cedat din nou fără punct următoarele două ghemuri pe lansarea adversarelor. Un reviriment spectaculos cu break la 0 în ghemul 10 le-a adus apoi la 6-5 și trei mingi de set, dar Hsieh și Kalashnikova s-au mobilizat și au împins decizia în tiebreak, pe care l-au câștigat cu minibreak la ultimul punct.

Pentru accederea lor în turul secund, Alexandra și Nicola vor primi câte 60 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 1.820 USD.

Alte știri din Tenis de câmp