Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Budapesta: Buzărnescu și Bara ratează finalaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Feb 2018

WTA Budapesta: Buzărnescu și Bara ratează finala

După o pauză de două zile, Mihaela Buzărnescu și Irina Bara au reintrat în teren la Budapesta pentru a disputa semifinala ale probei de dublu a Hungarian Ladies Open, turneu WTA International cu premii financiare în valoare de 226.750 USD.

La capătul unui meci foarte disputat, româncele au fost nevoite să se încline în fața perechii cap de serie numărul 1, formată din belgianca Kirsten Flipkens și suedeza Johanna Larsson, scorul final de 6-7(3), 6-4, 10-5 fiind stabilit după o oră și 48 de minute.

După un prim act câștigat după ce au salvat două mingi de set în ghemul 12, Mihaela și Irina nu au mai putut recupera break-ul cedat în ghemul 9 din cel de-al doilea set și s-a intrat în supertiebreak. Aici, favoritele s-au distanțat decisiv la 4-0, avantaj pe care cele două jucătoare tricolore nu l-au mai putut recupera.

În urma acestei performanțe, Mihaela și Irina părăsesc Budapesta cu câte 110 puncte de clasament și un cec comun în valoare de 3.435 USD.

Alte știri din Tenis de câmp