Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Budapesta: Ana Bogdan joacă în finala calificărilorCosmin Iftode / SportPictures.eu
19 Feb 2017

WTA Budapesta: Ana Bogdan joacă în finala calificărilor

Hungarian Ladies Open se dispută la Budapesta începând de mâine, însă calificările probei de simplu ale turneului cu premii totale de 226.750 USD au debutat astăzi. La starul lor s-a aliniat cotată ca a treia favorită și Ana Bogdan, locul 119 WTA, sinăianca trecând de reprezentanta gazdelor Panna Udvardy, locul 670 WTA, admisă în baza unui wild card.

Cu scorul de 6-1, 7-5, Ana a obținut dreptul de a juca în finala calificărilor contra rusoaicei Anna Blinkova, locul 151 WTA, și are asigurate 12 puncte de clasament. Ana a învins-o pe tânăra rusoaică în vârstă de 18 ani în unica dispută directă, în urmă cu doi ani în calificările turneului de la Moscova.

Pe tabloul principal de simplu de la Budapesta Sorana Cîrstea, locul 61 WTA, va juca în primul tur contra germancei Carina Witthoeft, locul 84 WTA, în timp ce la dublu Alexandra Cadanțu și germanca Nicola Geuer vor juca împotriva perechii germane Annika Beck/Carina Witthoeft.

Alte știri din Tenis de câmp