Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Bogota: Țig pierde și la simpluSilvia Ilie / Mediafax Foto
13 Apr 2016

WTA Bogota: Țig pierde și la simplu

După ce a pierdut în primul tur al probei de dublu din cadrul turneului Claro Open Colsanitas ce se derulează la Bogota, capitala Columbiei, turneu de categoria WTA International dotat cu premii în valoare de 226.750 USD, Patricia Țig a cedat și partida din proba de simplu. Întinsă pe durata a două zile, întâlnirea din primul tur cu spanioloaica Lourdes Domínguez Lino, locul 106 WTA și a șaptea favorită a tabloului, s-a încheiat după două ore și 18 minute de joc efectiv cu scorul 5-7, 6-4, 6-4 în favoarea adversarei Patriciei.

Amânat din cauza ploii ce a decalat mult programul zilei de ieri, meciul a fost întrerupt la 5-5 în primul set din cauza orei înaintate și a continuat astăzi. După un început promițător, în care a reușit să tranșeze primul set în favoarea ei, Patricia a condus cu 2-0 în actul secund, dar iberica a întors scorul al 4-2 și apoi a dus partida în decisiv. Aici, compatrioata noastră a avut un avantaj mai substanțial decât în setul anterior, având 3-0, dar din nou Lourdes Domínguez Lino revine incredibil și face 5-3, după care închide partida.

Patricia primește pentru efortul său un punct de clasament și 2.100 USD.

Alte știri din Tenis de câmp