Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Bogota: Țig, eliminată în proba de dubluAndreea Alexandru / Mediafax Foto
12 Apr 2016

WTA Bogota: Țig, eliminată în proba de dublu

Într-o săptămână în care toată atenția este îndreptată către meciul de Fed Cup contra Germaniei, la turneul Claro Open Colsanitas ce se derulează la Bogota, capitala Columbiei, turneu de categoria WTA International dotat cu premii în valoare de 226.750 USD, una dintre protagoniste este compatrioata noastră Patricia Țig.

Angrenată atât în proba de simplu, cât și în cea de dublu, Patricia a debutat la dublu, din păcate cu o înfrângere. Evoluând alături de mexicanca Victoria Rodriguez, jucătoarea tricoloră s-a înclinat după un joc de o oră și 10 minute în fața perechii formate din argentinianca Catalina Pella și mexicanca Renata Zarazua, scorul final al întâlnirii fiind 6-3, 6-4.

În această seară trebuia să se dispute partida din primul tur al probei de simplu dintre Patricia Țig și spanioloaica Lourdes Domínguez Lino, locul 106 WTA, însă ploaia a decalat mult programul zilei.

Alte știri din Tenis de câmp