Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Bogota: Succes printre picăturile de ploaieRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
13 Apr 2018

WTA Bogota: Succes printre picăturile de ploaie

Ana Bogdan a obținut calificarea în sferturile de finală ale Claro Open Colsanitas, turneu de categoria WTA International ce se dispută la Bogota, la capătul unei partide desfășurată ieri și astăzi printre picăturile de ploaie ce au răvășit programul.

Împotriva rusoaicei Anna Blinkova, locul 115 WTA, sinăianca clasată pe poziția 73 WTA s-a impus în set decisiv cu scorul de 1-6, 7-6 (8), 6-4 după aproximativ două ore și trei sferturi de joc întrerupt în două rânduri. Prima a survenit aseară la finalul setului secund, unul adjudecat greu în tiebreak de Ana după ce a salvat o minge de meci, tricolora resimțind din plin dificultatea de a face efort îndelungat la 2.640 de metri altitudine. Întreruperea a fost benefică pentru ea, însă jocul reluat astăzi a fost întrerupt din nou la 2-2 în decisiv, dar s-a încheiat cu victoria compatrioatei noastre după ce a făcut break-ul decisiv în ghemul 9 și a pus capăt partidei pe propriul serviciu.

În această seară Ana ar fi trebuit să joace al doilea meci, cel din sferturi contra chiliencei Daniela Seguel, locul 191 WTA, dar capricioasa ploaie a revenit în capitala Columbiei și a întrerupt activitatea din complexul Centro de Alto Rendimiento.

Alte știri din Tenis de câmp