Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Bogota: Final de parcurs pentru jucătoarele tricoloreMircea Roșca / SportPictures.eu
11 Apr 2019

WTA Bogota: Final de parcurs pentru jucătoarele tricolore

Ana Bogdan nu a putut trece de spanioloaica Sara Sorribes Tormo, locul 79 WTA și favorita numărul 7 a tabloului de simplu al Claro Open Colsanitas, turneu WTA International cu premii totale de 250.000 USD ce se desfășoară în capitala Columbiei.

Compatrioata noastră clasată pe locul 124 WTA a avut o evoluție remarcabilă, însă a fost nevoită să se recunoască învinsă în set decisiv cu scorul de 4-6, 6-4, 4-6 după ce în ultimul act a revenit de la 0-4 la 4-4.

30 de puncte de clasament și 3.400 USD reprezintă câștigul Anei în proba de simplu, ea fiind eliminată și din cea de dublu, în care sinăianca a evoluat alături de americanca Sachia Vickery. După un prim succes, 6-3, 6-3 împotriva perechii Anna Danilina (Kazahstan)/Yana Sizikova (Rusia), în această seară Ana și Sachia le-au întâlnit pe australiencele Monique Adamczak și Jessica Moore la mai puțin de o săptămână de la înfrângerea suferită de Ana și Gabriela Ruse în fața lor la Monterrey. Jucătoarele de la Antipozi și-au impus superioritatea învingând cu 6-1, 7-5, avansând în semifinalele competiției.

Dublul românesc Irina Bara/Gabriela Ruse a trecut în primul tur de perechea formată din brazilianca Laura Pigossi și mexicanca Renata Zarazua, scor 6-4, 6-4, iar în această seară au disputat jocul din faza sferturilor de finală contra dublului format din americancele Hayley Carter și Ena Shibahara. După ce au salvat trei mingi de meci de la 0-40, Irina și Gabriela au cedat în cele din urmă după o oră de joc cu scorul de 2-6, 5-7 și primesc câte 60 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 1.820 USD.

Alte știri din Tenis de câmp