Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Bogota: Ana Bogdan avansează în optimiMircea Roșca / SportPictures.eu
09 Apr 2019

WTA Bogota: Ana Bogdan avansează în optimi

Ana Bogdan avansează în proba de simplu a Claro Open Colsanitas, turneu WTA International cu premii totale de 250.000 USD ce se desfășoară în capitala Columbiei. Jucătoarea sinăiancă clasată pe locul 124 WTA a dispus în această seară de o jucătoare venită din calificări, franțuzoaica Chloe Paquet, locul 217 WTA, după o partidă de trei seturi.

Jocul a durat puțin peste două ore și jumătate și s-a încheiat cu scorul 6-2, 6-7 (7), 6-2, Ana avansând în faza optimilor de finală unde o va întâlni pe spanioloaica Sara Sorribes Tormo, locul 79 WTA și favorita numărul 7 a tabloului.

Într-o altă partidă, Irina Bara, locul 170 WTA, a pierdut în fața mult mai experimentatei Sara Errani, locul 243 WTA, veterana italiancă impunându-se cu 4-6, 6-2, 6-3. Pentru participarea pe tabloul principal, Irina primește un punct de clasament ce se adaugă celor 18 aferente câștigării calificărilor, câștigul în bani fiind de 2.100 USD.

Alte știri din Tenis de câmp