Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA: Bogdan joacă semifinala la Bogota, Olaru – out la LuganoSebastian Tataru / SportPictures.eu
14 Apr 2018

WTA: Bogdan joacă semifinala la Bogota, Olaru – out la Lugano

În al doilea meci jucat ieri Ana Bogdan a fost foarte determinată în fața chiliencei Daniela Seguel, locul 191 WTA, și s-a calificat în semifinalele Claro Open Colsanitas, turneu de categoria WTA International ce se dispută la Bogota.

Este a doua semifinală consecutivă pentru compatrioata noastră după cea de săptămâna trecută de la Monterrey, pierdută în fața Garbiñei Muguruza, de această dată șansele sale fiind consistent mai mari pentru a ajunge în prima finală de turneu WTA a carierei. O oră și 10 minute a durat partida ce s-a terminat cu scorul de 6-1, 6-1.

În penultimul act al competiției, Ana o va întâlni în această seară pe slovaca Anna Karolina Schmiedlova, locul 132 WTA, jucătoare pe care sinăianca clasată pe poziția 76 WTA nu a mai întâlnit-o până în prezent.

În sferturile de finală ale probei de dublu a Samsung Open, turneu WTA International cu premii totale de 250.000 USD, Raluca Olaru și britanica Anna Smith, cotate ca favorite numărul 3 ale tabloului, au cedat cu 5-7, 4-6 în fața dublului format din cehoaica Kristyna Pliskova și kazaha Galina Voskoboeva. Perechea româno-britanică părăsește competiția cu câte 60 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 1.820 USD.

Alte știri din Tenis de câmp