Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Birmingham: Victorie în trei seturi pentru BuzărnescuMircea Rosca / SportPictures.eu
19 Iun 2018

WTA Birmingham: Victorie în trei seturi pentru Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu a obținut o victorie importantă în turul inaugural al Nature Valley Classic, turneu de categoria WTA Premier cu premii totale în valoare de 936.128 USD. Compatrioata noastră clasată pe locul 30 WTA a depășit-o în trei seturi pe unguroaica Timea Babos, locul 36 WTA, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-0 în aproximativ 100 de minute.

După un prim set controlat de ea, Mihaela a făcut o singură greșeală în actul secund și a cedat un break alb în ghemul 7 ce i-a permis adversarei să ducă jocul în decisiv după ce a salvat trei mingi de 5-5. Intrată în setul al treilea, tricolora a controlat jocul până la final și a convertit trei dintre cele patru mingi de break pentru a încheia în numai 26 de minute ultimul act.

Calificată în turul secund, cel al optimilor de finală, Mihaela o va întâlni miercuri seară pe croata Petra Martic, locul 45 WTA, tot mâine urmând să intre în competiție cealaltă româncă, Raluca Olaru. ”Dublista” tricoloră va evolua alături de japoneza Shuko Aoyama împotriva perechii Elise Mertens (Belgia)/Demi Schuurs (Olanda).

Alte știri din Tenis de câmp