Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Birmingham: Nimic de făcut în fața KvitoveiAndreea Alexandru / Mediafax Foto
23 Iun 2018

WTA Birmingham: Nimic de făcut în fața Kvitovei

Petra Kvitova arată o formă excelentă înainte de Wimbledon, turneu de mare șlem pe care cehoaica actualmente clasată pe locul 8 WTA l-a câștigat de două ori până acum și după jocul etalat se înscrie ca una dintre favoritele ediției din acest an. Oricât de bine a evoluat în cel de-al doilea său turneu jucat pe iarbă pe parcursul carierei sale, Mihaela Buzărnescu nu a putut să-i dea o replică consistentă cehoaicei în duelul jucătoarelor de mână stângă din semifinalele Nature Valley Classic, turneu de categoria WTA Premier cu premii totale în valoare de 936.128 USD.

Dacă precedenta întâlnire dintre cele două jucătoare, cea din finala de la Praga, a avut nevoie de set decisiv, astăzi pe Ann Jones Centre Court jocul a fost controlat de cehoaică și datorită faptului că Mihaela nu a mai avut precizia în lovituri și aplombul cu care a subjugat-o ieri pe Elina Svitolina.

Cu scorul de 6-3, 6-2, Kvitova a obținut biletele pentru a cincea sa finală în 2018, de remarcat fiind faptul că le-a câștigat pe toate celelalte patru, în timp ce Mihaela pune capăt încă unui turneu reușit și obține o nouă cea mai bună clasare a carierei, de luni urmând a fi poziționată pe locul 28 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp