Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Birmingham: Iarba îi priește de minune Mihaelei Buzărnescu Mircea Rosca / SportPictures.eu
22 Iun 2018

WTA Birmingham: Iarba îi priește de minune Mihaelei Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu își continuă sezonul de excepție cu a doua sa victorie în trei săptămâni asupra Elinei Svitolina. Dacă în șaisprezecimile de la Roland Garros compatrioata noastră a depășit-o pe zgură în două seturi pe ucraineanca actualmente clasată pe locul 5 WTA și înregistra a doua ei victorie asupra unei jucătoare de top 10 WTA, astăzi ea a recidivat pe iarba de la Birmingham în sferturile de finală ale Nature Valley Classic, turneu de categoria WTA Premier cu premii totale în valoare de 936.128 USD.

De această dată, Mihaela a fost mai expeditivă și s-a impus în fața ucrainencei cu scorul de 6-3, 6-2 după un joc ce s-a întins pe durata unei ore și 12 de minute. Mult mai încrezătoare în ea și mai echilibrată în abordarea jocului, Mihaela a știut să folosească aceste atuuri în fața unei Svitolina limitată în exprimare și net inferioară.

În semifinale ea o va întâlni pe Petra Kvitova, cehoaica clasată pe locul 8 WTA și cap de serie numărul 4 al tabloului, și indiferent de rezultatul acestei partide va obține o nouă cea mai bună clasare a carierei, fiind poziționată acum în clasamentul la zi, neoficial, pe locul 28, cu două trepte mai sus decât la începutul săptămânii. Meciul de mâine va fi o reeditare a finalei de la Praga de la începutul lunii mai și o șansă de revanșă pentru Mihaela, Kvitova revenind în acea finală după ce a fost condusă la seturi și a învins-o în decisiv pe compatrioata noastră.

Alte știri din Tenis de câmp