Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Biel: Ambele românce ies în primul tur la simpluRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Apr 2017

WTA Biel: Ambele românce ies în primul tur la simplu

Săptămâna aceasta se desfășoară prima ediție a Ladies Open Biel Bienne, turneu de categoria WTA International cu premii în valoare de 226.750 USD. Competiția este găzduită în orașul elvețian cu numele german Biel și cel francez Bienne aflat într-o regiune apropiată de granițele cu cele două țări și a luat locul Katowice Open, turneu găzduit până anul trecut de orașul polonez cu același nume. În competiția de simplu România a avut două reprezentante, pe Monica Niculescu și pe Sorana Cîrstea.

Monica a avut un parcurs scurt, ieri fiind învinsă în primul tur al competiției de Elise Mertens, locul 68 WTA, belgianca impunându-se în seturi identice, 6-2, 6-2, în 80 de minute de joc. Compatrioata noastră clasată pe locul 47 WTA primește un punct de clasament și un cec de 1.925 USD. Același deznodământ l-a avut și meciul Soranei Cîrstea cu Dona Vekic, locul 82 WTA, croata impunându-se cu 6-4, 6-1 într-un joc de o oră și 16 minute în care echilibrul a fost înregistrat doar în primul set. Târgovișteanca de pe locul 61 WTA a avut un început de set secund catastrofal, pierzând primele 12 puncte jucate și primele două ghemuri de serviciu.

În proba de dublu Monica Niculescu face pereche cu taiwaneza Su-Wei Hsieh și sunt cotate ca favorite numărul 2, urmând a juca mâine împotriva elvețiencelor Ylena In-Albon (18 ani) și Leonie Kung (16 ani), două tinere invitate să joace pe tabloul principal în baza unui wild card. Tot o pereche posesoare de wild card, formată din franțuzoaica Amandine Hesse și elvețianca Rebeka Masarova, vor întâlni și Raluca Olaru și ucraineanca Olga Savchuk, partida fiind programată la finalul zilei de astăzi.

Alte știri din Tenis de câmp