Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Beijing: Niculescu și Begu pierd cu scor identicMircea Rosca / SportPictures.eu
01 Oct 2016

WTA Beijing: Niculescu și Begu pierd cu scor identic

Ambele românce care au evoluat astăzi în probele de simplu de la China Open, turneu WTA Premier cu premii totale în valoare de 5.424.394 USD, au părăsit învinse partidele disputate.

În finala calificărilor, Monica Niculescu a pierdut în fața americancei Louisa Chirico, locul 74 WTA, după un meci de două ore și 23 de minute scorul fiind 2-6, 6-2, 6-3 în favoarea adversarei sale. Compatrioata noastră clasată pe locul 49 WTA care acum cinci ani juca semifinală cu Andrea Petkovic se mulțumește acum cu 20 de puncte de clasament și un cec de 4.650 USD.

În paralel au început jocurile de pe tabloul principal, acolo unde Irina Begu a întâlnit-o pe favorita numărul 2, jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, locul 3 WTA. Meciul s-a încheiat cu același scor ca și cel al Monicăi, 2-6, 6-2, 6-3, dar în numai o oră și 50 de minute, eleva lui Artemon Apostu și Adrian Cruciat câștigând primul set, însă neputând face față revenirii ibericei. Câștigul Irinei a fost de 10 puncte și un cec de 17.453 USD, ea urmând să coboare un loc în clasament până pe 27 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp