Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Beijing: Debut cu succes pentru HalepRecep Sakar / Anadolu Agency /ABACAPRESS /SportPictures.eu
29 Sep 2019

WTA Beijing: Debut cu succes pentru Halep

China Open, ultimul turneu de categoria WTA Premier Mandatory al acestui an, este unul cu amintiri deosebite pentru Simona Halep. În urmă cu doi ani constănțeanca era sărbătorită de organizatori pentru preluarea locului 1 în ierarhia mondială, moment ce a rămas în amintirea tuturor suporterilor săi și este un motiv în plus pentru ea de a reveni cu plăcere și de a da cel mai bun tenis al său.

Astăzi campioana noastră a debutat la ediția 2019 a turneului dotat cu premii totale în valoare de 8.285.274 USD cu o prestație convingătoare ce i-a adus o victorie cu 6-1, 6-1 în fața suedezei Rebecca Peterson, locul 53 WTA.

Scăpată de principala contracandidată la un loc în semifinalele competiției, cehoaica Karolina Pliskova, cap de serie numărul 2, fiind eliminată încă din primul tur, Simona are parte de un joc la îndemână în turul secund contra Ekaterinei Aleksandrova, rusoaica clasată pe locul 39 WTA, partidă programată luni dimineață.

Alte știri din Tenis de câmp