Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Beijing: Bariere prea înalte în primul turAndreea Alexandru / Mediafax Foto
05 Oct 2015

WTA Beijing: Bariere prea înalte în primul tur

Seria neagră a înfrângerilor tenismenelor românce China Open, turneu ce se desfășoară la Beijing, s-a terminat. S-a terminat deoarece toate jucătoarele angrenate pe tablourile de simplu și de dublu au fost eliminate încă din primul tur.

Astăzi a fost rândul Irinei Begu (26 WTA) și Monicăi Niculescu (46 WTA) să încerce să facă pasul în turul 2, dar jocurile disputate în ambele competiții s-au încheiat cu înfrângeri.

Irina a cedat în trei seturi 1-6, 6-3, 3-6 în partida jucată cu croata Mirjana Lucic-Baroni (80 WTA). În decisiv, după ce a pornit bine cu break, compatrioata noastră a fost condusă cu 4-1 și revenirea ei până la 4-3 a fost stopată de croată cu un rebreak ce s-a dovedit a fi hotărâtor pentru soarta partidei.

Într-o altă partidă, Monica Niculescu nu a făcut față jocului australiencei Samantha Stosur (25 WTA), care a câștigat într-o oră cu 6-3, 6-2. În urma eliminării, ambele jucătoare au primit câte 10 puncte de clasament și câte un cec în valoare de 15.280 USD.

Irina și Monica au jucat și în proba de dublu, partida fiind o revanșă acordată cehoaicelor Andrea Hlavackova și Lucie Hradecka, de care au dispus la sfârșitul săptămânii trecute în semifinalele turneului de la Wuhan. Reîntâlnirea nu a fost plăcută pentru fetele noastre, care au fost învinse de cele care sunt favoritele numărul 8 ale tabloului de la Beijing cu scorul 6-2, 3-6, 11-9. Româncele au scăpat victoria printre degete după ce au avut 9-6 și două servicii în supertiebreak.

Pentru participarea lor pe tabloul de dublu, ele primesc câte 10 puncte de clasament și vor împărți un cec de 7.360 USD.

Alte știri din Tenis de câmp