Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA: Begu și Cîrstea avansează la Birmingham și MallorcaCosmin Iftode / SportPictures.eu
15 Iun 2016

WTA: Begu și Cîrstea avansează la Birmingham și Mallorca

Irina Begu și Sorana Cîrstea au încheiat cu succes partidele disputate astăzi în turneele în care sunt angrenate.

La Birmingham, acolo unde are loc turneul de categoria WTA Premier Aegon Classic, turneu dotat cu premii totale în valoare de 780.900 USD, Irina Begu a beneficiat de retragerea adversarei sale, elvețianca Belinda Bencic, locul 8 WTA și favorita numărul 4 a tabloului, din cauza unor probleme medicale. Abandonul s-a produs la scorul de 6-4, 4-3 în favoarea compatrioatei noastre, care o va întâlni în optimile de finală pe bulgăroaica Tsvetana Pironkova, locul 72 WTA, venită din calificări.

În insulele Baleare, în cadrul turneului Mallorca Open, turneu de categoria WTA International cu premii în bani în valoare de 226.750 USD, Sorana Cîrstea, locul 97 WTA, a depășit-o cu scorul 6-3, 6-4 pe slovaca Daniela Hantuchova, 163 WTA, intrată în concurs în baza unui wild-card. Târgovișteanca a avansat în faza sferturilor de finală și o va întâlni pe favorita numărul 2 a tabloului, sârboaica Jelena Jankovic, locul 25 WTA, în fața căreia Sorana conduce cu 4-3 la scorul întâlnirilor directe.

În cadrul Naturtex Womens Open, turneu ITF cu premii de 50.000 USD ce se desfășoară în localitatea maghiară Szeged, Alexandra Cadanțu, locul 249 WTA, a fost eliminată în turul 2 al competiției de simplu de către unguroaica Reka-Luca Jani, locul 238 WTA, cu scorul 4-6, 3-6.

Alte știri din Tenis de câmp