Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Bastad: Mitu obține titlul la dubluAlexandru Dobre / Mediafax Foto
24 Iul 2016

WTA Bastad: Mitu obține titlul la dublu

Andreea Mitu a continuat dialogul la distanță cu colega sa de echipă de FedCup, Monica Niculescu. După ce la primele ore ale nopții slătineanca a câștigat trofeul de dublu de la Washington, al doilea al anului, Andreea a obținut la rândul ei trofeul la Bastad, în Suedia.

În finala Ericsson Open, turneu WTA International cu premii în bani de 226.750 USD, Andreea și poloneza Alicja Rosolska au dispus în două seturi de perechea formată din olandeza Lesley Kerkhove și jucătoarea din Belarus Lidziya Marozava.

Superioritatea jocului prestat de dublul româno-polonez a fost fructificată în ghemul 8 al primului set, break-ul obținut aducându-le avantajul necesar câștigării primului set. În partea secundă inițiativa a oscilat de o parte și de alta, dar ultimul cuvânt l-au avut Andreea și Alicja, care au pus capăt partidei după 70 de minute cu scorul 6-3, 7-5.

La fel ca și pentru Monica Niculescu, acesta este al doilea trofeu al anului pentru Andreea după cel de la Istanbul din luna aprilie, cucerit alături de turcoaica Ipek Soylu. Ca și atunci, Andreea primește 280 de puncte de clasament și împarte cu colega ei un cec de 12.300 USD.

Alte știri din Tenis de câmp