Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Bastad: La dublu, Mitu câștigă în primul tur, Olaru pierde în sferturiAlexandru Dobre / Mediafax Foto
21 Iul 2016

WTA Bastad: La dublu, Mitu câștigă în primul tur, Olaru pierde în sferturi

Eliminată în primul tur al probei de simplu a Ericsson Open, turneu WTA International cu premii în bani de 226.750 USD ce se dispută la Bastad în Suedia, Andreea Mitu are un parcurs mai bun în proba de dublu. Împreună cu poloneza Alicja Rosolska, Andreea a învins astăzi perechea Cornelia Lister (Suedia) / Anastasija Sevastova (Letonia) cu un sec 6-3, 6-1.

În faza sferturilor de finală, Andreea și Alicja le vor avea ca adversare pe Kiki Bertens și Johanna Larsson, dublul olandezo-suedez fiind cotat cap de serie numărul 2 al tabloului.

Într-un meci din această fază a sferturilor Raluca Olaru și partenera sa Katerina Siniakova au cedat după aproape o oră și jumătate de joc în fața perechii Lesley Kerkhove (Olanda) / Lidziya Marozava (Belarus).

După ce au câștigat primul set, dublul româno-ceh a pierdut în supertiebreak, Kerkhove / Marozava impunându-se cu 4-6, 6-2, 10-3. Raluca și partenera sa se mulțumesc cu câte 60 de puncte de clasament și vor împărți un cec în valoare de 1.820 USD.

Alte știri din Tenis de câmp