Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Bastad: Buzărnescu se oprește în semifinalăFlaviu Buboi / SportPictures.eu
09 Iul 2021

WTA Bastad: Buzărnescu se oprește în semifinală

După ce joi a trecut cu 6-2, 6-4 de ocupanta locului 241 WTA, Anna Bondar din Ungaria, Mihaela Buzărnescu s-a oprit în semifinalele probei de simplu din cadrul Nordea Open, turneu WTA125 ce se dispută la Bastad, în Suedia, cu un fond total de premiere de 115.000 USD.

Compatrioata noastră clasată pe locul 160 WTA a cedat astăzi în fața jucătoarei spaniole Nuria Parrizas Diaz (148 WTA), o jucătoare în vârstă de 29 de ani care acum deține cea mai bună poziționare în ierarhia WTA a carierei. Iberica s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4 după un meci de o oră şi 48 minute. Calificarea în semifinale îi aduce Mihaelei un cec în valoare de 6.000 USD şi 57 de puncte WTA.

În proba de dublu, Jaqueline Cristian și Anna Bodnar au fost nevoite să abandoneze înaintea partidei din sferturile de finală contra perechii Mirjam Bjorklund (Suedia)/Leonie Kung (Elveția) din cauza unei accidentări a compatrioatei noastre la încheietura mâinii.

Alte știri din Tenis de câmp