Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA: Ana Bogdan intră pe tabloul principal la StanfordAndreea Alexandru / Mediafax Foto
17 Iul 2016

WTA: Ana Bogdan intră pe tabloul principal la Stanford

Ana Bogdan a jucat duminică seară finala calificărilor Bank of the West Classic, turneu WTA Premier cu premii totale de 687.900 USD ce se dispută în Stanford, California. După ce sâmbătă a trecut în minim de seturi cu scorul 6-1, 6-2 de americanca Maria Sanchez (277 WTA), compatrioata noastră clasată pe locul 138 WTA a întâlnit-o în meciul decisiv pentru accederea pe tabloul principal pe ucraineanca Yuliya Beygelzimer, locul 554 WTA și un ”career high” 83 WTA. Cu scorul de 6-1, 2-6, 6-2, Ana a obținut accesul pe tabloul principal și 25 de puncte de clasament.

Într-un alt tablou de calificări, cel al Ericsson Open, turneu WTA International ce se dispută la Bastad în Suedia, Andreea Mitu a pierdut în primul tur în fața Aleksandrei Krunic, jucătoarea sârboaică de pe locul 134 WTA. Andreea a cedat în minim de seturi, adversara sa impunându-se cu 7-5, 6-2, și a primit un punct de clasament și un cec de 600 USD.

Alte știri din Tenis de câmp