Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Adelaide: Halep pierde busola și este eliminată de SabalenkaZUMA Wire/HEPTA/SportPictures.eu
16 Ian 2020

WTA Adelaide: Halep pierde busola și este eliminată de Sabalenka

Simona Halep a marcat o scădere dramatică a nivelului de joc și a fost eliminată de favorita numărul 6 a tabloului, Aryna Sabalenka (Belarus, 12 WTA) în minim de seturi în sferturile de finală ale Adelaide International, turneu de categoria Premier dotat cu premii totale în valoare de 782.900 USD.

Cu probleme la serviciu, jucătoarea tricoloră a ratat o șansă de break la 2-2 în setul inaugural și a făcut rebreak-ul pentru 3-4, egalând apoi tabela pe propria lansare după o intervenție la bancă a lui Darren Cahill. Din acest moment, însă, a cedat total inițiativa adversarei sale al cărui stil de joc în forță a incomodat-o vizibil. Posesoare a unor lovituri de forehand explozive, Sabalenka s-a descurcat foarte bine și la mingile pe rever plasate de constănțeancă și a reușit o serie de 7 ghemuri consecutive.

Revenirea de la 0-5 la 2-5 în actul secund a fost tardivă pentru Simona, care s-a văzut învinsă după o oră și 10 minute de joc cu scorul de 4-6, 2-6.

Cu un cec în valoare de 22.400 USD și 100 de puncte de clasament, Halep își îndreaptă acum atenția asupra Australian Open, competiție în cadrul căreia va intra cu statutul de cap de serie numărul 4.

Alte știri din Tenis de câmp